SPEEDBOY SOFŐRSZOLGÁLAT

Tapasztalt és megbízható sofőrjeink mellett nyugodtan hátradőlhet.
Sofőrsegély szolgáltatásunk mellé kiterjesztett biztosítás is jár, hogy autóját mindig a legnagyobb biztonságban tudhassa. Keressen minket!

Sofőrszolgáltatásunk biztosítása

Sofőrszolgálatunk munkatársai komoly rutinnal és rátermettséggel rendelkeznek az autóvezetésben. Több százezer balesetmentes kilométer áll mögöttük, ami már önmagában is garantálja Ön és autója biztonságát, ha sofőrszolgálatunkat választja. Az autós közlekedés azonban minden esetben több résztvevős, így fel kell készülni arra is, hogy a forgalom résztvevőinek hibájából kár keletkezhet autójában. A SpeedBoy Sofőrszolgálat éppen ezért kiterjesztett biztosítással rendelkezik.

Ügyfeleink maximális biztonságban érezhetik magukat és gépkocsijukat, ha Velünk utaznak.

Sofőrsegély szolgálatásunk a Generali biztosítóval áll szerződésben, amely alkalmanként 15 millió forint értékig fedezi a kárt. Sofőrszolgálatunk biztosítása egész Magyarország és az Európai Unió területén is érvényes, így maximálisan eleget teszünk azon ügyfeleink elvárásainak is, akik külföldi utazásra szeretnék igénybe venni a SpeedBoy Sofőrszolgálat által kínált szolgáltatásokat.

Kellemes és biztonságos utazást Kíván a Speedboy Sofőrszolgálat!


Generali biztosító általános felelősségbiztosítás kötvény száma: 95599314866782300

Generali biztosítás sofőrsegélyre

HÍVJON MINKET!

Budapesten és vidéken egyaránt jó árakkal várjuk, sőt, előzetes egyeztetéssel egyéni kéréseknek (pl. külföldi kiszállásnak) is eleget teszünk.

Telefon: +36-70/344 04 84
Facebook: facebook.com/speedboysofor
E-mail: info@speedboysofor.hu

Fixed Image