SPEEDBOY SOFŐRSZOLGÁLAT

Kérjük, tekintse meg szolgáltatásainkat és hívjon minket bátran, állunk a rendelkezésére.
Cégünk fő tevékenysége: sofőrszolgálat.
Elsődleges célunk, hogy Önt és a társaságában lévő személyeket biztonságban hazavigyük.

Pontos és megbízható sofőrszolgálat Budapesten

A budapesti közlekedés kapcsán egyre inkább a dugókban feltorlódott, végeláthatatlan autósorok, illetve a buszokra, villamosokra, metrókocsikba zsúfolódó embertömegek jutnak az eszünkbe. Ezeknek a jelenségeknek a hátrányos következményeit pedig nap mint nap érzékelhetjük, főleg ha két, egymástól távol eső kerület között szeretnénk utazni. Ha pedig valamilyen oknál fogva (pl. fáradtság, alkoholfogyasztás, kórházi kezelés, nyugtató vagy fájdalomcsillapító gyógyszer hatása miatt) nincs lehetőségünk arra, hogy mi magunk üljünk a volán mögé, akkor még jobban szűkülnek a közlekedéshez rendelkezésre álló opciók.
Ilyen helyzetben hívhatunk taxit, de az átláthatatlan díjszámítási módszerek és az eleve magas egységárak miatt ez nem számít éppen pénztárcabarát megoldásnak. A tömegközlekedés esetében pedig egyfelől a menetrendből következő időbeli és térbeli kötöttségeknek vagyunk kiszolgáltatva, másfelől a zsúfoltság, a késések és olykor a járatkimaradások, váratlan menetrendváltozások is kellemetlenségeket tudnak okozni.
Ha elkerülné mindezeket a bonyodalmakat, illetve ha reális áron szeretne úti céljára eljutni, akkor mindenképpen érdemes cégünk szolgáltatásait igénybe vennie. Legyen szó alkalmi fuvarról, 0-24 órás sofőrszolgálatról folyamatos rendelkezésre állással vagy akár gépjárműve elviteléről szervizbe, vizsgáztatásra, autómosóba, mi minden esetben rugalmasan és megbízható módon teljesítjük kéréseit.

Tapasztalt sofőrök olcsón, gyors kiérkezési idővel

A SpeedBoy sofőrjei nemcsak rutinosak, de kitűnő helyismerettel is rendelkeznek, így biztonságosan elvezetik autóját bármilyen címre Budapest egész területén. A hívását követően munkatársaink akár 30-45 percen belül kiérnek az Ön által megadott helyszínre. Ha a 05:00 és 20:00 óra közötti időszakon kívül tartana igényt sofőrszolgálatunkra, kérjük, hogy egyeztessen diszpécserünkkel telefonon legalább 24 órával a tervezett indulás előtt!
Nálunk nem a megtett kilométerek vagy az utazás időtartama alapján kell fizetnie – fix árakkal dolgozunk, így nem kell rejtett költségektől tartania. A holnapunkon található kalkulátor segítségével előre kiszámíthatja a szolgáltatás díját az indulási és érkezési kerület megadásával.
Akár rendezvény, esküvő alkalmával, akár többnapos fuvarozás céljából tartana igényt sofőrszolgálatra Budapesten, cégünkre garantáltan számíthat.
Kérésére egyedi árajánlatot is készítünk Önnek!

HÍVJON MINKET!

Tevékenységi körünk: sofőrszolgálat Budapesten és vidéken versenyképes fix áron, rendezvényekre, bulikra, esküvőkre...
Speedboy Sofőrszolgálat soförszolgálat 0 - 24 órában!

Telefon: +36-70/344 04 84
Facebook: facebook.com/speedboysofor
E-mail: info@speedboysofor.hu