SPEEDBOY SOFŐRSZOLGÁLAT

Ismerje meg közelebbről is sofőrsegély szolgáltatásainkat, és hívjon minket, ha valamilyen oknál fogva nem tud vagy nem akar a kormány mögé ülni!
Állunk rendelkezésére 0-24 órában Budapesten és környékén.

Sofőrszolgálat vidékre kedvező áron, rugalmas feltételekkel

Ha esküvőre, bulira, céges vagy magánrendezvényre utazunk Budapestről az agglomerációba, sokszor gondot okozhat a hazajutás megszervezése. A tömegközlekedési eszközök igencsak korlátozott lehetőségeket nyújtanak, hiszen az utolsó járatok jellemzően éjfél előtt elmennek, ráadásul további nehézséget jelenthet, ha az esemény helyszínétől távol esik a busz- vagy vonatállomás. A rokonok, kollégák, barátok kocsijában esetlegesen akadhatnak szabad férőhelyek, de nyilvánvalóan ennek az opciónak is megvannak a maga szűkös határai. Ha pedig saját gépjárművünkkel utazunk a rendezvényre, a fáradtság vagy az alkoholfogyasztás miatt már korántsem biztos, hogy hazafelé mi magunk ülnénk a volán mögé, ugyanakkor nem szívesen hagyjuk autónkat az étterem, szórakozóhely stb. előtt.
Erre az esetre ideális megoldást jelent a sofőrszolgálat igénybevétele. Cégünk sokéves vezetői tapasztalattal rendelkező sofőrjei a kéréseinek maximálisan eleget téve, biztonságosan és korrekt áron hazafuvarozzák Önt saját gépjárművével Budapestre a főváros vonzáskörzetének bármely településéről. Ezen felül egyedi ajánlatkérés alapján sofőrszolgálatunk Pest megyén kívüli városokból való hazajutáshoz, továbbá akár külföldi utakhoz is igénybe vehető.

Milyen előnyökkel jár, ha a sofőrszolgálat mellett dönt?

  • A saját autója kényelmét élvezheti, miközben profi sofőrjeink leveszik a válláról a vezetés terheit.
  • Nem egységárakkal, hanem versenyképes fix tarifákkal dolgozunk, így előre kiszámolhatja, hogy mennyibe fog kerülni szolgáltatásunk igénybevétele. Ha tájékozódna agglomerációs árainkról, használja a weboldalunkon található kalkulátort! Amennyiben nem találja a települések listáján a tervezett célállomást, hívja bátran diszpécserszolgálatunkat a nap 24 órájában, és kollégánk pontos tájékoztatást ad Önnek a díjak alakulásáról!
  • Sofőrjeink kiváló helyismerettel rendelkeznek Budapesten és az agglomerációban is, így gond nélkül hazafuvarozzák Önt bármilyen helyszínről.
  • Ha rokonát, barátját, kollégáját is hazafuvarozná, előzetes egyeztetés alapján kitérők beiktatására is van lehetőség. Ilyen esetben megállónként 500 vagy 1000 Ft felárat számolunk fel attól függően, hogy a kitérő Budapesten vagy az agglomerációban van.

HÍVJON MINKET!

Sofőrszolgálatunk vidékre is kiszáll, így akkor sem kell más megoldás után néznie, ha elhagyta Budapest határát. Keressen minket bizalommal!

Telefon: +36-70/344 04 84
Facebook: facebook.com/speedboysofor
E-mail: info@speedboysofor.hu